Start jouw jaar goed op en

schrijf je in

 

Voor de drie miniworkshops

Paardenshiatsu, Masterson Method® en Kinesiologisch Testen

(Uit de Jaaropleiding Energetisch Paardentherapeut)

 

bij the Old Horses Lodge in Laarne (B) 
op zaterdag 4 februari 2023 van 13.00 tot 16.30 uur

 

De kosten voor de drie workshops tezamen bedragen €10,-.


Ik schrijf me direct in

 
 

 

Wil jij jouw paard en/of andere paarden een betere gezondheid en een beter welzijn kunnen geven?

 

Dan is de Jaaropleiding Energetisch Paardentherapeut de meest geschikte opleiding voor jou.

Oh wacht! Jaaropleiding? Dit ging toch over workshops?

Dat klopt, op zaterdag 4 februari geef ik drie mini workshops (paardenshiatsu, Masterson Method ® én Kinesiologisch Testen bij paarden) waarbij je kan komen proeven of de kennis én de manier van lesgeven bij jou passen.

Zo kan je kennismaken met GoedvoorjePaard én bespreken welke cursus of de opleiding het beste bij jou en je paarden.

Zo voorkom je tijds- en geldverspilling in 2023 om jouw paardendromen waar te maken.

Oh, en ben je geïnteresseerd maar kan je helaas niet op die dag, stuur me dan een WhatsApp- of een Messengerbericht. Dan neem ik persoonlijk contact met je op om al je vragen over de opleiding en de cursussen van GoedvoorjePaard te beantwoorden.

Tot ziens op 4 februari in Laarne.

 

 

Wie geeft de cursus?

De cursus wordt gegeven door Pascale Ossevoort.

Pascale Ossevoort, Energetisch paardentherapeut

Pascale zit al meer dan veertig jaar in de paarden en heeft het nodige gezien en geleerd om niet eenzijdig aan de slag te gaan.

Zij is gecertificeerd MMCP (MastersonMethod Certified Practioner) en helpt met deze behandelmethode paarden om zich beter te voelen en door middel van een beter lichaamsgebruik beter te presteren.

Een belangrijk onderdeel van alle consulten zijn de readings met het dier waardoor het gemakkelijker wordt om samen met de eigenaar en andere therapeuten of dierenartsen te werken aan het herstel of verbetering van het paard.

In het verleden heeft zij zich verdiept in paardenshiatsu, paardenacupressuur, Ttouchtechnieken, sportmassage, Emmett for horses, osteopathie en cranio-sacrale technieken. Daarnaast heeft zij verschillende cursussen Equine Nutrition/Paardenvoeding gevolgd aan de Universiteit Edinburgh, aan de UF (Universiteit van Florida) en bij Anivado in Barneveld.

Met al deze kennis kijkt Pascale holistisch bij het behandelen van een paard. Zij staat altijd open voor samenwerking en nieuwe inzichten. Haar doel is het welzijn van alle paarden en pony’s te verbeteren.

Naast het behandelen van paarden geeft ze daarom ook les. Want hoe meer mensen weten hoe eenvoudig je paarden en pony’s kunt helpen, hoe beter het leven van meer paarden en pony’s wordt.

 

 
 

Ik schrijf me in

Op de navolgende pagina word je doorgeleid naar het betaalproces.