Boek

 

een Uitlezing Paard
door Goed voor je Paard.

 

De kosten voor de uitlezing bedragen €60,-.
en daarvoor krijg je antwoord op je vragen via Whatsapp.

 


Ja, ik wil een uitlezing

 

 

 
 
 

Hoe gaat het met jouw paard?

Niet helemaal goed of/én kom je er maar niet uit wat er aan de hand kan zijn?

Paarden zijn sensitieve en energetische wezens die gemakkelijk op lange afstanden contact met iemand kunnen maken.

Zo kan ik op basis van foto’s van jouw paard contact met hem of haar maken én samen met hem of haar kijken wat er aan de hand is.
Ik kan (jouw) vragen stellen én checken welk product of welke therapeut of welke levensverandering hij of zij nodig heeft om beter te worden.
Zo heb ik reeds veel paarden kunnen helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

Hoe werkt het?

Jij stuurt mij vier foto's van het paard op waar hij telkens volledig opstaat. Een foto van voren, een links, een achter en een foto van de rechterzijde.
Zo kan ik namelijk beter kijken waar eventuele pijn of problemen zitten. Daarbij mag je drie vragen insturen om aan jouw paard te vragen.

Ik stuur jou een betaalverzoek. Zodra het geld, de foto's én jouw vragen binnen zijn, stuur ik jou binnen de 72 uur de uitslag van de uitlezing toe.

 

Vragen die vaak gesteld worden zijn:
- Heeft hij pijn?
- Wat doe je liever: rijden in het bos of rijden in het veld?
- Ben je gelukkig waar je nu staat?
- Is pot A beter voor jou of pot B?

 

 
 

Wie doet de uitlezing?

De uitlezing wordt gedaan door Pascale Ossevoort.Pascale zit al meer dan veertig jaar in de paarden en heeft het nodige gezien en geleerd om niet eenzijdig aan de slag te gaan.

Zij is gecertificeerd MMCP (MastersonMethod Certified Practioner) en helpt met deze behandelmethode paarden om zich beter te voelen en door middel van een beter lichaamsgebruik beter te presteren.

Een belangrijk onderdeel van alle consulten zijn de readings met het dier waardoor het gemakkelijker wordt om samen met de eigenaar en andere therapeuten of dierenartsen te werken aan het herstel of verbetering van het paard.

In het verleden heeft zij zich verdiept in paardenshiatsu, paardenacupressuur, Ttouchtechnieken, sportmassage, Emmett for horses, osteopathie en cranio-sacrale technieken. Daarnaast heeft zij verschillende cursussen Equine Nutrition/Paardenvoeding gevolgd aan de Universiteit Edinburgh, aan de UF (Universiteit van Florida) en bij Anivado in Barneveld.

Met al deze kennis kijkt Pascale holistisch bij het behandelen van een paard. Zij staat altijd open voor samenwerking en nieuwe inzichten. Haar doel is het welzijn van alle paarden en pony’s te verbeteren.

Naast het behandelen van paarden geeft ze daarom ook les. Want hoe meer mensen weten hoe eenvoudig je paarden en pony’s kunt helpen, hoe beter het leven van meer paarden en pony’s wordt.

 
 
 • Eline
  Oké! Dankjewel! Het gaat op enkele dagen al echt beter.. Ze is terug alerter en ziet er gelukkiger uit! Super bedankt voor de hulp 🙏
  Eline
 • Ellen V.

  Yes, bijna geen jeuk meer, heel af en toe krabt hij nog eens maar alle schuurplekken zijn weg en hij is veel rustiger geworden.

  Ellen V.
 • Kris H.
  Wij zijn heel tevreden, na lang sukkelen komt hij er eindelijk door met het product wat jij adviseerde na ons paard te hebben uitgelezen.
  Kris H.
 • Wie heeft jou dat verteld?

  Jij zit er boenk op, ben blij dat ik nu in ieder geval weet dat ik toch beter dat ander product kan gebruiken voor haar.